söndag 23 september 2007

Söndag - e´re en vilodag?

Tunga är de vägar som människan har att vandra på jorden. Ökenstigar, träskstigar, fjällstigar - men en promenad går bra!

Söndag - vilodag? För en pensionär, njää - vet inte det precis. Jag bryr mig inte så mycket längre, men det är klart att lördag och söndag är lite extra. Då är ju alla arbetande vänner lediga och nåbara. Men denna söndag blir för mig i alla fall arbete. Först en skön promenad i solen. Sen´plantering av några plantor , som jag inte orkade trycka ner igår på trädgårdsdagen. Därefter ska jag städa av vår lokal (svabba golv, sätta ihop möbler och duka) inför seniorklubbens möte på måndag kl 14. Eftersom jag har kurs på måndag fm (kommer hem kl 13) måste det här andra ske idag. Om klubben ska jag berätta en annan gång.
Så på em idag har jag träff med min snälla fotograf, som ska dokumentera mitt nya kök, så att jag kan stilla de intresserade som frågat efter foton. Men först måste vi läsa in det programmet för jag tror inte det finns i min dator. Dessutom kanske vi kan läsa in mobilfotografier till datorn. Vad vet jag stackare, men hon är duktig så hoppas det löser sig.
Ja, det är min söndag det. Arbetsam, ja kanske lite´.

1 kommentar:

bollebygdsbo sa...

Hej.
Tittar in lite för att se ve du är.
Såg att du skrivit hos Elisabeth, Carpe Diem, och blev nyfiken.

Jag kommer tillbaks snart.
Länkar till dig från min blogg - hoppas att det är OK.
Hälsningar från Bollebygd