söndag 16 augusti 2009

LÖRDAGSSHOPPING .......

....... blev det med barndomsvännen Margareta. Så glad jag blev när jag fann en T-shirt med något längre ärm och med en snygg urringning! Två stycken för 199:- !! Klart dom fick följa med hem.


Till TV bänken blev det 2 vita korgar där jag kan förvara alla fula videoband. Snyggt blev det!

Så blev det eftermiddagskaffe i den vackra blå koppen, som jag fått i present av bloggvännerna Elisabeth och Carolina. Smakade gott, jag lovar!

En jättetrevlig lördagseftermiddag. Fler sådana kan det gärna bli.

7 kommentarer:

Helena sa...

Det är så roligt när man hittar kläder man tycker om.
Vilken härlig dag du hade igår.=)
Ha en skön söndag min vän!
Kram

Helena sa...

Även om jag har mycket värk idag så är jag inte så där ruskigt trött.
Ser fram emot en mysig middag med mina barn.
Kram vännen!

Bilder från min kamera sa...

Färgen på din t-shirt till höger är väldigt fin, den vita också, men vit är ju alltid vit. Så blev jag riktigt förtjust i dina korgar, så fina och så snyggt det blev där du ställde dem. Den blå muggen förstår jag att kaffet i den smakade bra.

Själv brukar jag var extra varsam om jag fått en mugg av någon. Skulle den av misstag hamna på golvet och går i bitar, skulle det kännas som om något mer gick sönder, inte bara muggen.

Roligt att din lördag med barndomsvännen blev så trevlig.
Det blir säkert fler av den sorten framöver, eller lite längre fram, kanske. Vem vet vad varje dag har i beredskap åt oss gällande att har trevligt. Det är trots allt det lilla i vardagen som är det allra finaste, som blir roligt och minnesrikt.


Idag när jag vattnade mina blomträd så har jag låtit mormors Bougainvillea växa fritt denna sommar, med långa lianer som resultat. Den har inte blommat på minst två år, anledningen är att den måste övervintra väldigt svalt, och hur får man svalt i en bostad. I allafall så tittade jag till och utbrister där i köket...titta mormor den blommar....i nästa sek tänkte jag, tur ingen hörde mig, kunde varit snudd på lite mysko att säga så.
Det var inte så många blommor men några få stycken gjorde mig glad.

Är så rädd om den blomman då det är den enda krukväxt efter mormor som överlevt sedan -72. Lite kan således glädja väldigt mycket.

Varm kram kära Eleonora.
Hoppas Söndagen visar sig från sin allra finaste sidan denna dag.

Lisas torp sa...

Det låter som en lyckad lördag!
Tänk, att hitta kläder man tycker om och så fint med korgarna som döljer növändiga, men rätt fula saker!

Här har det blivit måndag och jag sträcker tankarna mot Stockholmshållet lite. Jag åker upp i veckan - har inte varit där på över två månader!
Men, det ska bli skönt med tvättmaskin igen!
Ha en härlig vecka!
Lisa

Helena sa...

Ja inte har vi haft någon vidare sommar så nu får det gärnas bli en fin höst.
Ha en skön dag vännen!
Kram

Elisabeth sa...

Vad roligt att du tyckte om koppen, min vän. När jag såg bilden på den nu, så minns jag bara vårt fina möte i Sthlm. Ett minne som jag bevarar som guld...

Varm kram..

Musikanta sa...

Bra tips med korgarna! Ser trevligt ut i stället för lösa CD-skivor som ligger lite överallt. Nu är det just rätta tiden för att fynda! Söta T-shirts du hittade.
Kramar/M