tisdag 4 augusti 2009

IDAG FYLLER BLOGGEN 2 ÅR!!


TILL ALLA MINA GOA
BLOGGVÄNNER
SKÄNKER JAG EN ROS
TACK
för att ni hälsar på
så ofta
KRAMAR

7 kommentarer:

Bilder från min kamera sa...

Grattis till två-års-bloggen och dess innehavare, go rar och snäll. Själv har jag bloggat lite mer än två år. På den blogg jag har nu startade jag upp oktober 2007. Innan dess var jag på en annan bloggsajt ett tag. Kanske dags att sluta när det är som bäst, och ägna sig åt något annat. Det kommer nog den dagen då man tröttnar och lägger ner allt vad blogg heter.

Nu ska jag snart lägga omkull mig själv och sova. Sockergrynet ligger redan på sin plats, och håller ett vakande öga på mig och när datorn stängs av.

Natti natti Eleonora och sov gott.
Syns i morgon igen!
Vink och kram

Elisabeth sa...

Grattis till dig kära vän... och jag kan bara säga att du har en underbar förmåga att berätta om både stora och små händelser i ditt liv. Å dessa berättelser, tillsammans med härliga bilder har gjort din blogg till vad den är idag... en blogg om den "saltaste bönan i stan"!
Nej, nu skojade jag lite! Än om jag nu tycker att du är en fantastisk liten böna...!
Din blogg är fantastisk... man känner sig alltid välkommen... stort grattis, min vän!

Varm kram... sov så gott!

Ingrid sa...

Grattis bloggen!!

Och grattis till dig Eleonora, hoppas du får en fin dag.

Kram Ingrid

Anonym sa...

Grattis och ett stort fång med rosor till dig min vän som förgyller bloggvärlden för många!

Kramar!

Helena sa...

Grattis vännen.....jag hoppas att du blir kvar här i många år till.=)
Oj vad du städar och fejar...du vilar väl emellanåt hoppas jag.
Jag tänker på dina onda händer.
Ha en mysig kväll vännen min!
Kram

Hannele på Hisingen sa...

Grattis!

Bilder från min kamera sa...

Någon vinst på lotto blev det aldrig, men besvikelsen uteblev, eftersom jag inte trodde det heller. Bara att tar nya tag och slänga ihop en eller två rader till nästa gång.Sova fick jag göra natten efter, fattas bara annat. Räcker med en sådan natt i taget.


Idag var jag uppe redan klockan sex. Vaknade och ville tar tillvara på dagen, och det har jag också gjort.

Vid åttatiden var jag redan utanför porten på väg till Wämöparken som ligger strax utanför stan. Jag och en till skulle dit men hon fick hoppa in och jobba,jag bestämde att gå dit ändå. Var i valet och kvalet om jag skulle klara av att gå dit och sedan hem. Men jag påbörjade min promenad, och när jag kommit halvvägs började jag ångra mitt beslut att gå. Min rygg vill inte alltid det jag vill, och när den lägger av, lägger den verkligen av också.

Vindstilla och en klarblå himmel med den största sol som fanns just då. Det var nämligen riktigt varmt redan vid den tiden. Men hur det var så piggnade jag till, och fram kom jag. Det tog ca 50 min att gå.

Vilken lycka att få sätta sig i parken på en parksoffa i skuggan under alla träden. När jag svalnat av lite började jag gå omkring, mycket hade hänt sedan jag var där sist, allt till det bättre. Sammanlagt tog jag 104 bilder.

Satt på uteserveringen med svalkande dricka, som var välbehövligt i värmen. Anledningen att jag gick så tidigt var att det är så fridfullt innan parken fylls med människor och lite skrikande barn. Jag fick mina timmar innan det började strömma till lite människor, inte så mycket med tanke på att de flesta börjat jobba. Ganska så skönt med lite lagom människor. Tror det eller ej men jag gick hem också. Men när jag kom hem var jag helt slut. Jag har bra kondition eftersom jag går väldigt mycket, men värmen knäckte en del och så var det rätt långt dit. Men jag rodde det i land och gladast var jag. Så dagen idag blev precis så bra som jag trodde.

Om du vill kika på mina foto jag tog, så är länken till den bloggen här under.

http://autumn-croft.blogspot.com/


Kram vännen och en riktigt solig och fin helg hoppas jag du får!