måndag 7 september 2009

EN ROMANTISK KYSS I ROM

WISHFUL THINKING

(LavAzza reklam i Design Passion Magazine)



7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, tänk om livet vore så romantiskt.... Kram

Pärlan sa...

Mmmm romantik kan man inte få för mycket av.

Ha en fin dag vännen
Kram

Elisabeth sa...

Jag skriver som pärlan... romantik kan man inte få för mycket av. Oavsett var...

Varm kram..

Lisas torp sa...

Nej, det är helt rätt - mera romantik till folket!:-)
Ha en romantiskt och härlig vecka!
Kram
lisa

Bilder från min kamera sa...

Med tanke på ditt inlägg ska jag berätta om något romantiskt jag upplevt i Italien.

1970 åkte jag och en kompis till Italien, vi hade inte mer än kommit in på rummet förrän vi gick ut på balkongen och fick se den underbara utsikten över stranden och allt omkring. Men, det var inte bara det våra ögon fick syn på, tvärs över stod två killar som jobbade på det hotellet. Dom ropade hej och undrade var vi kom ifrån. Efter det var kontakten knuten från första sek till sista innan vi åkte hem med sorg i våra hjärtan. Underbara killar som visade oss Riccione, och betalade för oss vid dom olika besöken på uteserveringarna osv.

Den killen jag fastnade för hade en bror som var gift med en svenska, och hennes mamma jobbade där också, så hon talade om för oss att dom killarna vi börjat umgås med var det snällaste skötsammaste och det mest belevade som fanns. Hon sa alltså att vi behövde inte vara rädda för att dom skulle göra oss illa på något sätt. Vet att italienska killar har lite annan syn på saker och ting och man skall vara på sin vakt när man är utomlands och träffar någon.

Hon hade så rätt i det hon sagt. Det var verkligen det mest romantiska jag upplevt under hela mitt liv. Stranden, musiken, Delio som han hette gjorde allt för att visa hur mycket han tyckte om och respekterade mig. Två veckors intensiva möten gick sakta mot sitt slut. Avfärden med buss till flyget var det smärtsammaste jag upplevt i den vägen. På oss alla fyra rann tårarna, för vi visste att ett fortsatt liv tillsammans inte var genomförbart av olika orsaker. Fortsättningen på detta pågick under något år genom brev osv, men som allt annat som är lyckligt gjorde avståndet sitt, det gick inte att hålla det vid liv hur mycket vi än försökte var och en på sitt håll. Men aldrig glömmer jag den vistelsen i Italien med Delio. Det var verkligen romantiskt och helt underbart. Livet har sina ögonblick i bland små, i bland stora som stannar kvar för evigt.


Kramkram

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

God kväll!
Ääälskar ju romantik♥♥♥kan man aldrig få för mycket av!

Ha en fin vecka!:)
~~Kramisar ♥ Millis~~

Musikanta sa...

Haha! Det var längesen...
Kram/M