torsdag 29 mars 2012



I morgon bär det av med bil ner till Halmstad då dottern och jag ska hälsa på käre svågern, som numera bor på ett hem för äldreboende. Det blir många timmar i bilen men bra tillfälle för oss båda att få prata utan yttre störningar under flera timmar.

Vi ska bjuda den gamle mannen på en riktigt god middag, som matlagningskunniga dottern ordnar. Och så ska vi försöka ta med honom ut på bilturer - bara vi kan "baxa" in honom i bilen. Det är inte mycket som händer för honom nu för tiden, så vårt besök lär bli en höjdpunkt - så länge den nu varar.

Vi ska absolut ta en promenad vid havet, så det gäller nog att fortfarande ha på sig vinterjackan.

7 kommentarer:

. sa...

Hoppas ni får det trevligt där. I bland är det bra då det inte finns något annat runtomkring så man kan prata ostört. Tar du med vinterjackan för vädret det pendlar upp och ner. Här varnas för hårda byar denna dag. Solen kikar fram då och då, det ser ut som den försvinner helt snart.

Promenad vid havet låter fint, höra vattnet och pyttesmå vågor kanske leta sig in till strandkant för att snabbt fara ut i havet igen.

Har inte fått ihop hjärnkontoret riktigt då jag vaknade för ca en timme sedan efter en knasnatt med lite sömn, det blir så i bland.

Kram kära Eleonora

Unknown sa...

Å tack fina du för den så gott värmande kommentaren hos mej ~~~

Känner så väl igen det du berättar om...den gamle som behöver få komma ut lite, och hur man tillsammans kan njuta så gott av att få tala lite ostört med varandra...

Kramen från Eva

lisashus sa...

Tänk, så glad din gamla svåger kommer att bli över ert besök och era omsorger! Lite fin samvaro och därmed livskvalitet några timmar betyder säkert mycket mera än man tror!

Ha en riktigt härligt resa med dottern, och ja - ta med den tjocka jackan den lär nog behövas nu när våren har stannat av lite...!
Kram
Lisa

Agneta sa...

Hej, Eleonora!
Här på "Bästkusten" väntas några kyliga dagar, sägs det i alla fall, så varma kläder är ett måste.
Så gott för svågern att få besök men hoppas innerligt att det finns personal som har tid att hjälpa honom ut ofta. Det är tyvärr mycket dåligt/obefintligt med utevistelse för de som bor på äldreboende, har hemtjänst m.m.
Jag önskar er båda en trevlig resa och vistelse!
Kram, Agneta

Mycket annat & lite betong sa...

Så roligt för honom med besök från er och god middag och biltur!
Det är inte lätt att bli äldre och få svårt att röra sig.
Låter så härligt med promenad vid havet!

Ha en trevlig resa!
Agneta

Fågel Blå sa...

Hoppas ni får en fin helg!
Och kör försiktigt!
Kramra Kathrine

Solstrimmor sa...

Tänk så lycklig han ska bli över ert besök! Det betyder säkert mycket mer än det han kan förmedla. Ha det så mysigt tillsammans och ett besök längs stranden... det är avundsvärt!

Sköt om dej.
Kram Eva-Mari