måndag 12 mars 2012

Under årens lopp har barn och barnbarn presentat mig med roliga bilder, egentillverkade småsaker och små brev. Allt har jag sparat i en kartong och under åren har det blivit en hel del.

De tonåriga barnbarnen är - av förklarliga skäl -  inte lika aktiva nu för tiden som de har varit.

Men jag har ju Gud-ske-lov min lilla söta GULDLOCK, som nu förser mig med fina och roliga alster. För två veckor sedan kom det lilla söta hjärtat med Posten och
förra veckan det fina kortet, som hon ritat till mig.




Äldsta barnbarnet har en konstnärlig ådra och jag ska plocka samma litet av hennes produktion och visa vid ett senare tillfälle. Även hennes bror, som egentligen inte var så intresserad av att rita och måla, har lyckats pressa fram fina tavlor, mycket på grund av hans färgsinne.

Jag tycker att små barn är så kreativa nu för tiden och det kan vi nog tacka alla fina förskolor för. Där får dom utveckla alla sina talanger.



8 kommentarer:

Musikanta sa...

Jättefin teckning och så kan hon ju skriva själv också! Rart att skicka iväg både teckning och det lilla hjärtat med posten. Det värmer!
Kramar från Ingrid

Agneta sa...

Hej, Eleonora!
Sådant värmer gott att få!
Jag har en kartong med div. som jag gjorde till min salig mor när jag var barn och det är verkligen roligt att titta på ibland.
Ha den bra dag!
Kram, Agneta

Stina sa...

Men så gulligt. Förstår att du blir glad.:-) Kram Stina

mormor Hannele på Hisingen sa...

Äkta konst ;)

Solstrimmor sa...

Visst är det roligt att få brev och teckningar från gosingarna! Jag spar också allt jag får. Sen när dom är större tycker dom att det är roligt att se sina "gamla" alster.

Ha det gott och glad vår!
Kram Eva-Mari

. sa...

Visst är det roligt att få egenhändigt gjorda saker från barnbarnen. Det jag fick nu sist från ett av mina barnbarn nio-åriga L. Han gav mig ett stort vykort där han skrivit på baksidan, hur glad han var att jag var hos honom på sjukhuset när han brutit armen. Hans föräldrar var tvungna att avvika några timmar därav att jag var hos honom. Han hade avslutat med orden... du är bäst Farmor. Det som var lite roligt i hans vistelser var när han skulle ner på operation, då var jag med honom.

En av personalen säger följande...och det här är mamman förstår jag.....njae säger jag du får nog kika lite tydligare på mig så ser du att jag inte är hans mamma, men däremot hans Farmor. Hon svarade ja..man vet ju aldrig sa hon och log med hela ansiktet.

Har en skokartong full av saker mina nu vuxna barn gjort till mig, så roligt att sitta och titta på. Har också hjärtan som det du visar som dom gjort. Sådana saker ska man vara rädd om.

Idag lyser solen från en blå himmel, blåsten som var i går har blåst iväg åt annat håll och det är jag glad för. Det blir liksom så kallt trots solsken. Nu har nästan all snö smält bort, endast en och annan isbit i skuggan som envist dröjer sig kvar.

Kram kära Eleonora

. sa...

När händer det att din kommentar försvinner, är det när du ska skicka den, eller under tiden du skriver?

Dubbelörn sa...

Jag har också sparat några av sonens alster ;).

Goaste Eleonora, mailet är en enda stor bluff! Lättförtjänta pengar finns inte. Och definitivt inte fr dessa mail som sprids fr olika delar av Afrika. Den ena historien är mer otrolig än den andra.

Jag tillhör absolut inte till de lättlurade, kollar allt o tror aldrig på "fagra läften", oavsett de kommer fr försäljare el galenskapsmail fr Afrika *gapskrattar*.

Men visst vore det roligt om det regnade manna fr himlen... *skrattar*

Stor kram