tisdag 5 april 2011

EN HÄRLIG RESA TILL DALARNA ....

....... har jag gjort och hälsat på sonen och hans familj. Min lilla Guldlock hade gjort en finfin teckning till mig. Hon växer och blir stor så det knakar. Och förståndig är hon också. Tyvärr var inte vädret det bästa. På söndagen trist regn och tjock dimma, men vi gjorde en utflykt trots väderläget.

.... och äntligen kan man på riktigt säga att Våren är Här! Glad vår alla kära vänner!!


10 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, Eleonora!
Vilken vacker blomsterbukett och vas, inte minst, man möts av här :-)
Men visst är det gott att få vara med barnbarn och man önskar att det blev lite oftare för dom växer med raketfart. Min dotterson, Michel, fyllde hela 5 år i söndags men drabbades av "kräksjukan" så barnkalaset blev inställt:-( Det får bli när alla är friska.
Men paket fick han och jag ringde och sjöng och grattade och han var så glad såååå, trots hög feber.
Nu kan han cykla själv på en "riktig" cykel och mäkta stolt berättade han det för mormor, som hade köpt säkerhetstillbehör :-)

Dom är ju så goa så man smälter som smör i solsken :-)

Min "marsipanprins" är han :-)

Ha det så gott!
Kramen, Agneta

Agneta sa...

Har gjor bort mig, nu igen...glömde fylla i..

Ingrid sa...

Hejsan Elonora!
Så roligt att du fått umgås med din lilla Guldlock några dagar igen. Tänk så roligt för dig och för ditt barnbarn också att ni får träffas så pass ofta. De växer ju så fort så det gäller verkligen att ta vara på varje tillfälle.

En härligt blombukett har du på bordet också!

Varma kramar!

Lisas torp sa...

Vilken härlig resa du hade! Jag kan bara tänka mej hur du mådde och med samvaron med Guldlock och övriga familjen!

Vackra tulpaner du visar idag!
Ha en härlig onsdag!
Kram
Lisa

Musikanta sa...

Välkommen hem! Att hälsa på barnbarnen är nästan det bästa som finns, men det är inte dumt att komma hem till sig och sitt igen!

Jag kanske kommer upp till Stockholm första veckan i maj. Då hoppas jag att det är varmt och skönt och vi kan träffas.
Än är det långt dit och mycket kan hända innan dess...
Kramar från Ingrid

Tankevågor sa...

Åh vad roligt att läsa här att du varit i Dalarna och hälsat på ditt älskade barnbarn! Lycka är vad det är! :-) Förstår det så väl.

Helt underbar blombild du visar här! Så vackert!

Ha nu en skön och avkopplande helg vännen och vi får hoppas på lite sol eller hur?

KRAM!

Maleviks Rosenträdgård sa...

Vackert....Å kul med resor :)
kanske lite Partysugen??
missa inte

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

VÄLKOMMEN
Håkan

Erika sa...

En liten resa då och då berikar onekligen vardagen och livet. Behöver inte vara långt, utan din resa till Dalarna var alldeles lagom.Kram kära Eleonora och har en fortsatt bra helg.

Helena sa...

Du kommer att få kortet i tid...jag räknar med att ha det klart den här veckan.
Ha en skön dag min vän!
Kram

Erika sa...

Tack rara Eleonora för dina kommentarer och beröm. Suger åt mig som en liten minisvamp. :)

Nog kan man komma in i trötthet, ointresse, likgiltighet, och ledsamhet i en salig blandning. Man är inte mer än människa. Har själv varit väldigt låg under en tid nu.Idag kunde jag går ut efter flera dagar inomhus som gjorde mig väldigt deprimerad till slut. Under alla de dagar då vinden ven och trädkronorna vek sig dubbla höll jag mig inomhus, och det blev väldigt många dagar. Att går ut i sådant väder gör bara att ögonen rinner som ett såll så man knappt ser vägen framför sig, det kan jag vara utan. Sedan är det annat också som gör att vissa dagar blir inomhus och du vet vad.

Nog kan man tröttnar ordentligt på både blogg och FB. Jag är på FB av en enda anledning. Jag hittade en jobbarkompis från -92 som jag gillar skarpt. För hennes skull är jag där, men det är väldigt sällan ändå. Kikar in någon enstaka gång då och då. Sitta där som ett klister är inget för mig, livet IRL är verkligen att föredrar.

Visst är det solbortfall, vårtrötthet som du skrev som inverkar, sedan tror jag åldern gör sitt till. Vi är inte 25 längre synd nog. Känner själv skillnaden för bara tio år sedan och nu.

Idag gör jag lite nytta, tvättmaskinen är igång, på spisen puttrar en köttgryta, lite blir det uträttat. Handlat har jag gjort på förmiddagen, så det är också avklarat.

Solen försöker leta sig in mellan små moln men den lyckas inte riktigt. I morgon skulle det visst regnar här, ja det gör inget för morgondagen blir inomhus.

Varm kram kära Eleonora och har det nu riktigt bra.