onsdag 26 mars 2008

Så är man då tillbaka i Nacka igen!

På långfredagen startade jag min resa till svågern i Halmstad. Han mottog mig med hummer och vin. Smaskens!


På Påskdagen började det snöa - flingor stora som kaffefat och tätt, tätt. Snart var trädgårdsgruppen helt täckt med snö - och jag som skulle lapa sol!!


Annandag Påsk tillbringades inomhus och på kvällen klarnade det upp och denna fina formation av moln framträdde.

Uteplatsen var helt täckt av snö.....


Nu har jag fullt sjå med att kolla in mina bloggvänners alla skriverier och jag ska försöka hälsa på er alla så snart som möjligt. Det är jobbigt att resa bort - man missar kontakten med er alla. MEN det är också skönt att få nya vyer och tänk vad härligt det är att komma hem igen!!!



14 kommentarer:

Christina sa...

Hummer, mmmm, jo jag tackar jag:)
Men åhh så synd om utemöblerna, denna snö, bara så tråkigt nu när våren kommit så långt.

Härliga bilder du har tagit och tack för att du delar med dig till oss.

Ha det riktigt gott vännen
Kram

Helena sa...

Välkommen hem vännen.
Vilka härliga vinterbilder du tagit även om det känns som det är lite sent för vinter nu.
Nattinatti!
Kram

Ingrid sa...

Så underbara foton du tagit. Inte kan man tro att det är påsk vi har firat. Så här ville man ju ha det i julas!

Mina barnbarn från Sicilien var här i julas och de säger nu, att nästa gång kommer de till påsken i stället, för de vill se snö.

Kram Ingrid

Gisan sa...

Jag har aldrig ätit hummer. Hum, får nog ta och se till att göra det. det ser gott ut. Kramar...

BiRDiE sa...

Alltså... kortet från balkongen(?) ser ju ut som en MÅLNING?! Nåt så otroligt vackert. Är ju mäkta svag för vackra naturbilder - och moln och solfenomen i synnerhet!

Och HUMMER, minsann ;)
Kram!

BiRDiE sa...

... och apropå vackra bilder, måste jag ju skryta om en sådan som jag tagit för ett tag sedan (hmmm... undrar om jag visat den på min "ord" blogg)?

Har i alla fall "stretchat" bilden lite, och lagt den som bakgrund till min rubrik på den här sidan (testar att länka...).

bollebygdsbo sa...

Du verkar haft en omväxlande helg. :-)
Fina bilder också.

Tack för dina kommentarer i min blogg.
Nog är vi många som har olika saker som trycker oss och är jobbiga.

Tack och kram tillbaks

Musikanta sa...

Välkommen tillbaka! Å, vad det ser gott ut med hummern!!! Jag har inte ätit hummer på över 30 år eftersom MM och Mirren är vegetarianer och alltså inte äter kött, fisk eller skaldjur. Och det är inte roligt att sitta och äta själv. (Dessutom är det inte gratis). Och vilka fantastiska bilder du har tagit sen!

Anonym sa...

Snön är jag inte avundsjuk på... Hummern däremot får det att sipra saliv i mungiporna. Kanke för att det är dags att ställa sej vid spisen istället för att sitta vid datorn.
Tjingeling, kul att titta in här igen, det var längesen.

Pia sa...

Den där bilden vågar jag inte visa yngstsonen (13-åringen) för han ÄLSKAR hummer!

Här har vi fortfarande inte en gnutta snö och nu lär det väl inte bli nått mer heller. Konstig vinter har det varit. Skulle tro att vi i södra Dalarna haft den snöfattigaste vintern på länge länge och säkert minst i Sverige den här vintern.

Kram

Christina sa...

Ahhhh den där hummern frestar mig.....önskar dig en skön dag vännen
Kram

Gisan sa...

Trevlig helg önskar jag dig! Här blir det inte hummer ikväll. det blir kåldolmar. Ett förslag från Älsklingen som gjorde mig mycket glad. Det har jag inte ätit på länge. Kramar...

Elisabeth sa...

Vill bara önska dig en trevlig helg, min vän!

Så synd på de vackra utemöblerna... hoppas de klarade sig? Häruppe har vi inte tagit fram några utemöbler än.. för vi har alldeles för mycket vinter än! Men sen... när den ena grannen plockar fram sina möbler... ja, då går det som en brandgata här... för vips... så har hela kvarteret gjort likadant!!

Stor varm kram till dig...

Bilder från min kamera sa...

Snön den kom till slut men på lite fel tidpunkt. Vid jul vill väl alla har snö, men oftast kommer det ingen då. Nu har den väl smält bort hos dom flesta. Solen skiner och då försvinner den ganska så fort.

Minns en Påsk 1967, tror jag har rätt i årtalet. Vårväder dagen innan men påskafton var det så mycket snö att man knappt trodde sina ögon när dagen ljusnade ute.

På den tiden bodde jag ännu hemma och fick stanna hemma från jobbet. Vi bodde nämligen på landet ca två mil från stan. Så den gången blev det lite långledigt.

Torsdag-Söndag. Vilken glädje att få fyra dagars ledighet. Många år har passerat sedan dess. Räcker att se sig i spegeln.*S*