måndag 12 oktober 2009

Ja, filmen blev det inte mycket bevänt med. Min väninna hade tagit fel på starttiden, så i stället för att gå och vänta i 1½ timme på att FLICKAN skulle börja, så valde vi en annan film: "Sommaren med Göran" - som inte precis lämnade något större intryck efter sig. Men för att lyfta dagen ett snäpp, gick vi på kondis efteråt, ett av de där gamla fina konditorierna på Söders höjder. Där blev det kaffe och läcker bakelse.


Lördagens middag hos väninnan var väldigt lyckad. Underbart god mat och gott vin därtill samt två nya damer att lära känna.

Gemensam nämnare var bla: alla har vi mer eller mindre svårigheter att komma ihåg namn - och alla fyra hade ont (av artros) i våra händer. Vi hade så genomtrevligt och diskuterade livligt aktuella ämnen och tänk - värdinnan var så gullig och körde mig hem på senkvällen, hon vet ju att jag numera är "billös".

På onsdag reser jag till svågern i Halmstad och hälsar på. Kommer att stanna 4 dagar, så här kommer det att bli en liten PAUS ett tag framöver.

Jag ser redan fram emot de sköna promenaderna som jag kommer att göra utmed havet.

9 kommentarer:

Hannele sa...

Egentligen är det mysigt att vara i tid och hinna ta en ordentlig fika först och tjôta lite ;)
Ha en trevlig dag, kram.

Erika sa...

Någon gång i bland blir det inte alltid som man tänkt sig det hela. Trots att filmen ni såg inte kanske var det mest sevärda, förstår jag att konditoribesöket blev betydligt trevligare.

God mat och vin i sällskap med trevliga människor är aldrig fel. Roligt också att kunna ventilera olika saker, och kanske få råd om vad det nu kan gälla för något.

Vandra vid havet skulle fler vara förunnat att få göra, för det är verkligen avkopplande, jag vet som har havet inte så långt bort. Hoppas du riktigt fina dagar där.

Samma trista väder denna Måndag, vill gärna se solen titta fram igen.

Önskar dig en bra dag kära Eleonora.

Lisas torp sa...

Det låter ju jättetrevligt med både biobesök, kondis och middag hos väninnan! Alltid roligt att träffa nya människor dessutom.

Så skönt med Halmstad - ja, vid havet lär du nog få fina upplevelser! Ha en härlig resa!
Kram
Lisa

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

hallojs Elenora!!
Så typiskt ni missa filmen..men sommaren med Göran var ganska ok tyckte jag...en av tjejerna i filmen bor här i vårt kvartet!! Lite kul att se då;))
Kramelikram Millis ♥
Ha en fin vecka!!☺

Ingrid sa...

Så trevligt med biobesök, även om ni nu inte fick se den ni tänkt er, och så ett kafébesök efteråt.

Jag önskar dig en riktigt trevlig resa till Halmstad och hoppas att vädret blir hyfsat så att du kan få promenera längs havet.

Många varma kramar till dig!
Ingrid

Helena sa...

Låter som du hade en lyckad helg trots att ni missade filmen.
Ha det så bra på din resa vännen & var rädd om dig!
Kram

Erika sa...

Önskar dig många fina upplevelser på din 4-dagars-tripp till Halmstad. Njut av havet och allt annat runtomkring dig.


Kram kära vän!

Londongirl sa...

Ha det så jätteskönt vid havet i Halmstad!
Kram kram

Elisabeth sa...

Hoppas du har det trevligt, min vän... och var rädd om dig! Jag tycker du är så helt fantastisk... din svåger måste värdera dig högt!

Varm kram..