lördag 14 januari 2012

JULEN ÄR ÖVER ......


.... OCH SÅ ÄVEN ALLA EFTERFÖLJANDE HELGER


Röda tomtar och annat pynt är nerpackad i sina kartonger och förpassade till källaren-


Vardagen har tagit vid och jag tycker faktiskt att det är ganska skönt att allt "är som vanligt igen".


Ett tunt täcke av snö ligger på marken men därunder lurar halkiga fläckar, så det gäller att se upp var man sätter fötterna.


En riktigt GOD FORTSÄTTNING på år 2012 önskar jag alla mina fina bloggvänner!





7 kommentarer:

Gisan sa...

Jag tror att vi är ganska många som tycker att det är skönt när det blir "som vanligt" igen. Ett fint 2012 önskar jag dig!

Hannele på Hisingen sa...

här är det aldrig som vanligt ;)

Ingrid sa...

Jag tycker att det här är en ganska behaglig och vilsam tid. Det är inga måsten som väntar utan man kan ta det lite som det kommer.

Ha det så gott!
Kram Ingrid

Anonym sa...

God kväll, Eleonora!
Ut med det röda och in med vita fräscha tulpaner och känslan av vår sprider sig :-) Men..februari är ju sportlovsmånad så snön lär väl komma hoppas jag för alla barn som väntar ivrigt :-)
Kramis, Agneta

lisashus sa...

Ja, julen är verkligen över och nu går vi mot våren! Jag hoppas ju på att det inte blir någon direkt vinter, i alla fall inte som de extrema vi haft de två senaste åren!
Här har också julens städats ut och det känns skönt!
Ja, se upp för isfläckarna (säjer jag till mej själv också)!
Önskar dej en skön söndag!
Kram
Lisa

Gunilla sa...

Samma här men vi har ingen snö ännu. Ta det försiktigt så du inte halkar - det är lätt gjort men kan får svåra följder.

Erika sa...

Jag tycker inte det är skönt att det är som vanligt igen. Det är så kort tid allt lyser i våra fönster så för min del hade det gärna fått sprida sitt sken ännu någon vecka. Fortfarande är det vinter och mörkt ute, så lite ljusspridning i form av alla ljusstakat vi haft framme hade som sagt gärna fått lysa lite till.

Jag gick mot strömmen här nu, ofta tycker jag annorlunda mot vad det flesta tycker. Men alla har vi olika tycke och smak oavsett vad det gäller och tur är väl det.

Då var det måndag och ny vecka. Ute är det väder som gör att lampor inomhus måste tändas. Ser ut antingen som det skulle kunna falla snö eller regn, vilket av det återstår att se.

Tiden rusar på och snart kvittrar vårfåglarna och allt börja om ingen. Grönskan gror, blommor tittar upp, solen värmer alltmer och snart är det jul igen. :)

Önskar dig en bra vecka Kära Eleonora.