söndag 16 september 2012

SUNDSBODEN I ÖREGRUND


Den mysigaste affären - i en ombyggd lada - ligger straxt före infarten till Öregrund.
I somras var min väninna och jag där och botaniserade en lång stund. Där finns allt från möbler, marina inredningsdetaljer, glas, porslin och mycket, mycket mera. Allt är vackert för ögat!
(förstora gn att klicka på bilden)

Om ni planerar en trip till Öregrund, kan jag verkligen rekommendera ett besök på Sundsboden!


10 kommentarer:

Musikanta sa...

Det ser verkligen fint och mysigt ut på dina bilder. Förstår att det var svårt att slita sig därifrån. Mycket vackra saker att titta på.
Kramar från Ingrid

Eleonora sa...

Ingrid: Jajamen, fint var det och ändå gick jag därifrån utan att ha handlat någonting.

Dubbelörn sa...

Härligt att du fått datorn grejad! Bilderna är kanonfina. Det är mängder med år sedan jag besökte Östhammar, men kommer ihåg den som en riktigt mysig stad. Butiken verkar också vara en pärla. Hilma tur att titta är gratis ;).

Stor kram

lisashus sa...

Vilken härlig och vacker bod ni hittade! Jag förstår att ni stannade där länge!:)
Kram
Lisa

Eleonora sa...

Musikanta:
O ja så mycket vackert det fanns! Men jag skulle ju ta bussen hem, så jag orkade inte med att bära mer än weekend-väskan. Kram

Elisabeth:
Tur att "titta är gratis" - och tittade gjorde jag med besked - speciellt på de marina inslagen. Dom var såå fina. Kram tebaks!

Lisa:
Ja vi var där så länge så att väninnans make kom och hämtade oss till den väntande bilen. Men det går fler tåg - nästa sommar hoppas jag och då kan jag ju vara mer förberedd. Kram

Erika sa...

Så mycket fint där står på varje hylla- Skulle kunna plocka till mig en hel del av det fina. Riktigt kliar i fingrarna att stoppa in handen i skärmen och norpa lite av varje. :)

Kramkra

Eleonora sa...

Erika:
Ja visst är fina saker. Många jag också ville ha. Kram på dig

Agneta sa...

God kväll, Eleonora!
Vilken karaktär du har som inte ens köpte en vacker kopp som det finns gott om. Jag hittade direkt något jag alltid velat ha nämligen en fyr och en fågel på fot.
Ha det så bra min vän!
Kram, Agneta

Eleonora sa...

Agneta:
Vackra koppar fanns det sannerligen. Sådana där underbara tekoppar! Fågel på fot har jag i mitt vard.rums-fönster. 2 st, som jag tycker är mycket dekorativa. Kram på dig och tack för besöket!

Beas sa...

Vad mycket vacker keramik de hade.