fredag 22 juli 2011

OCH SÅ HÄR BLEV DET

En flaska saft och tre burkar gelé. Det var enkelt att göra gelén, med Gelésocker Multi.
Lika delar avrunnen saft och socker - kokas ½ minut. Och jättegod blev den!

3 kommentarer:

Musikanta sa...

Ser gott ut. Ska försöka göra gelé av mina svarta vinbär. Mirren har använt gelésocker också med mycket gott resultat.
Kramar från vännen Ingrid

Agneta sa...

God kväll, Eleonora!

Vad energisk du är som gör saft och gelé! Jättegott med lite gelé till maten. Förr köpte jag alltid svartvinbär/rödvinbärsgelé.Men det var när dottern bodde hemma. Nu ska jag skriva på inköpslistan...gelé ;-)
Tack för tipset!
Nattiskram, Agneta

Solstrimmor sa...

Jag skulle kunna visa nästan lika bild! 3 burkar körsbärssylt... men också en hink blivande körsbärslikör, klar till advent!

Hoppas du får en fin lördag trots allt det fruktansvärda som hänt i Norge!
Kram Eva-Mari