söndag 4 oktober 2015

BALKONGEN - eller växterna där

är fortfarande i full blom
Inte kan man väl rensa bort alla dessa
praktfulla pelargoner!
 
 


Ljungen är ju ny för säsongen så den får bli kvar hela vintern

Möblerna - bord och 2 stolar
får bli kvar tills frosten börjar visa sig.
Än så länge kan jag njuta som ni ser.


 

9 kommentarer:

Ingrid sa...

Ännu kan vi nog få njuta av blomsterprakten ett tag.
Trevlig söndag!
Kram, Ingrid

Musikanta sa...

Det är snarare sensommar än höst här också. Höstfärgerna låter vänta på sig. Det är klart att du ska ha dina fina pelargoner kvar när de är så fina. Här blommar också allting i parkerna.
Kram från vännen Ingrid

Solstrimmor sa...

Så vackra, nej dem kan du inte bära ner i källaren ännu! Här har varit snudd på frost flera morgnar och jag är glad att jag hunnit före, det är lagom kul att ta reda på frusna växter.
Idag har varit/är en makalöst vacker höstdag, har promenerat runt Kålgår´n, lagom för en som fått trassel i en fot... förhoppningsvis övergående.

Ha det så skönt i din värld!
Kramar från Eva-Mari

lisashus sa...

Oj, så fint det blommar på din balkong! Nej, varför ta in pelargonerna när det fortfarande är ganska varmt! Tänk, att de blommar fortfarande!
Kram
Lisa

Bloggblad sa...

Här har maken ställt in utemöblerna på den inglasade verandan, men det finns en del sommarväxter kvar ute i krukor. Jag ska ta mig samman och ta hand om dem som kan övervintra. De andra är lättare att kasta när de vissnat.

MårsArt sa...

Så fint du fortfarande har det på din balkong. På min balkong är det ganska tomt nu. Jag ska köpa lite ljung till mina krukor. Snart får jag besök av min Stockholmsson. Han är tvungen att plocka ut semesterdagar innan årets slut. Så bra!
Må så gott!
Kram
Agneta

Fågel Blå sa...

Åhhhh så fint du har det på din balkong,
Här har jag stoppat ner pelargonerna i källaren för vintervila,
Vi hade 4 minus här i morse!
Önskar dej en fin Helg!
Kramar Kathrine

Annorlunda sa...

Jag är mångsysslande och kreativ människa!


Jag är en mångsysslande krativmänniska. Kattälskande, hundälskande, djurälskande småtokig 50+tant som inte kan låta bli att inspireras av allt som verkar roligt, intressant och utmanande. Jag gillar att pyssla och göra smycken, skriva, läsa, måla, teckna, sy, virka, klappa katterna, hålla på med datorn och en massa annat - tiden räcker inte till för allt. Min sämsta gren är ordning och reda, städa på freda' - men kaosforskning ägnar jag många timmar åt.
pyssel, läsa, skriva, måla, teckna, sy, skapa, dator, psykologi, antropologi, kvantmekanik, astrologi, djur, en massa annat. Jag har diagnoser: Asperger, Autism, Utvecklingstörning m.m. Att vara annorlunda liv med diagnoser! Jag bloggar för att jag vill öka kunskapen och förståelsen om Psykisk Ohälsa i samhället. Om du bloggar helt eller delvis om Psykisk Ohälsa, följ mig så följer jag tillbaks! Har Autismspektrumtillstånd, Autism, kronisk depression. Jag och vill skriva lite om mina tankar i den stora världen och och leva ett annorlunda liv och vara annorlunda! Har varit mobba hela min barn, ungdom, halva vuxna liv. Hoppas på många läsare som vill följs och följa mig i både vått och torrt! Hoppas att ni dela och sprida min blogg vidare m.m. I både glädje och sorg, jag är en lipsill för det minsta lilla egentligen så får vi ser hur det går att blogga här. För samarbete kontakta mig på min E-mail: mia2@home.se Blogg: annorlundakvinna.blogg.se .............. Välkommen till min blogg. Här kommer du att få läsa om hälsa,träning, miljö, upplevelser, natur och förhoppningsvis få inspiration till att prova något nytt recept eller något annat roligt.

Intressen
Träning, kost, friluftsliv, resa, familjen

Klimakteriehäxan sa...

Nästan en månad sen du publicerade detta - och åtminstone min balkong blommar bara vidare, till och med knopp finns det!