En flaska saft och tre burkar gelé. Det var enkelt att göra gelén, med Gelésocker Multi.
Lika delar avrunnen saft och socker - kokas ½ minut. Och jättegod blev den!
Vad energisk du är som gör saft och gelé! Jättegott med lite gelé till maten. Förr köpte jag alltid svartvinbär/rödvinbärsgelé.Men det var när dottern bodde hemma. Nu ska jag skriva på inköpslistan...gelé ;-) Tack för tipset! Nattiskram, Agneta
Ser gott ut. Ska försöka göra gelé av mina svarta vinbär. Mirren har använt gelésocker också med mycket gott resultat.
SvaraRaderaKramar från vännen Ingrid
God kväll, Eleonora!
SvaraRaderaVad energisk du är som gör saft och gelé! Jättegott med lite gelé till maten. Förr köpte jag alltid svartvinbär/rödvinbärsgelé.Men det var när dottern bodde hemma. Nu ska jag skriva på inköpslistan...gelé ;-)
Tack för tipset!
Nattiskram, Agneta
Jag skulle kunna visa nästan lika bild! 3 burkar körsbärssylt... men också en hink blivande körsbärslikör, klar till advent!
SvaraRaderaHoppas du får en fin lördag trots allt det fruktansvärda som hänt i Norge!
Kram Eva-Mari