onsdag 30 april 2014

OM ATT HA EN BIL

 
 
Det är nu några år sedan jag sålde min rara bil-
Och faktiskt så saknar jag den inte.
Man lär sig att leva utan.
Några händelser liknande de nedan har
jag heller inte upplevt.
Men jisses vad det kan hända!!!
 



Är det någon av er som har upplevt något liknande??

lördag 19 april 2014

GAMMAL OCH NY BLOMMA





I början av december köpte jag en vit julstjärna. Den har växt och trivts hos mig men nu har jag börjat tröttna litet på den. Men inte kan man slänga blommande fina växter! Istället klippte jag av de fina grenarna och satte dem i en liten vas. Bladen har nu blivit ljusgröna och är alltså  inte vita längre som de var i Advent.

Vita tulpaner och vita Ranunkler fick jag av kära dottern nu till Påsken. En helt underbar bukett helt i min smak. Jag hoppas att denna bukett blir riktigt långlivad!

Idag skiner solen och eftersom jag upptäckte att mina kaffekapslar tagit slut, måste jag ta en tur in till Kungsgatan för att bunkra upp ett litet lager. Tur och retur blir det bara, så att jag hinner med en solskenspromenad på eftermiddagen.

Fortsatt glada påskdagar önskar jag mina vänner.



tisdag 15 april 2014

söndag 6 april 2014


Påskliljor inomhus
Påskliljor ute vid entréporten



På en blåsig promenad längs sjön såg jag att
bara en båt blivit sjösatt.

Om en månad är nog alla båtar vid sin egen boj.
  



fredag 4 april 2014

BALKONGEN BLIR VÅRFIN

Golvbrädorna har dammsugits över / under - så ock golvet. Ock så blev hela balkonggolvet tvättat med Klorin och grönsåpa - så nu doftar det så gott, så gott. Vintern har verkligen blivit bortstädad.

Igår kom penséer på plats. Dom lyser upp så fint. Jag längtar verkligen efter att få  odla upp mina balkongblommor. När vädret sedan tillåter ska Pelargoner, Lobelia, Prästkrage och annat placeras ut efter hand. I år blir det nog även tomater och Luktärtor.



Kaprifolen, som klättrar på bambuskyddet, har blivit så grön och fin. Och snart kommer nog blommorna att visa sig. Då doftar det av vanilj, sa Bloggblad till mig. Det ser jag också fram emot.

Ett fint och trevligt veckoslut önskar jag er alla. Kram från ELEONORA